Space marines Primaris Captain

Model/varenr.: GW48-61

Space Marine Captains er både superlative krigere og strategisk begavede kommandanter, der fører Space Marine-enheder til kamp. De Primaris Kaptajner, der favoriserer Mk X Tacticus rustning, er blandt de mest faste og ustoppelige af deres ilk, og de lader intet holde dem fra deres pligt.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle en Primaris Captain. Hans Mk X Tacticus Power Armor er større og kraftigere end sine forgængers rustning, og han bærer i sit højre hånd et valg af mesterskabet boltgevær eller mesterskabet stalkermønster boltgevær med et kassemagasin og overladning. Hans venstre hånd kan modelleres med et kraftværd eller påpege fjenden for at hans rummariner skal udslette. Hans bølgende kappe sidder under rygsækken, over hvilken der er en imponerende jernhalo. Til dette detaljer er en skulptureret kejserørn på højre skulderplade og skulpturelle laurbær på benpladerne. Der er et valg af to forskellige hoveder - den ene er bare, og den anden er hjelmet med en targeter over et øje - og hans venstre skulderplade er blevet tom og glat, hvilket betyder, at din foretrukne kapitelikonografi nemt kan tilføjes.

 
Primaris kaptajn kommer som 21 komponenter, og leveres med en Citadel 40 mm rund base. Kittet indeholder også et Ultramarines-Character Transfer Sheet, som indeholder Captain, Chaplain, Bibliotekar og Løjtnant ikonografi.

225,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,07 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: