Space Marine Primaris Chaplain

Model/varenr.: GW48-62

Kapitelernes åndelige ledere, kaptajner er ærefrygt-inspirerende krigspræster, der administrerer rites, bevarer ritualer og udfører gamle ceremonier om indvielse, hæder og forløsning, der er lige så vigtige for et rummarsk kapitel som dets rolle som ære eller dygtighed i våben. Hvert kapitel har sin egen kaptajn, der fungerer som leder i både hengivenhed og kamp og kun anden for selskabet Kaptajn i rang.

Dette flerparts plastikpakke indeholder de dele, der er nødvendige for at samle et Primaris kapsel. Bærende ikonisk jet-sort Mk X power armor med unikke gear, bekæmper han kampigt ved hjælp af sin absolutte bolt pistol og crozius arcanum. Hans hooded cassock giver ham en luft af uhyggelig intensitet, med masser af pigge, kæder, kranier og renhedstætninger spredt alt om. Hans hjelm har et kraniet design og brystpladen af ​​sin rustning er modificeret til at skildre en udsat ribcage - en påmindelse om den dødelighed, som hans fjender står overfor. Hans rygsæk har en vedhæftet jernhalo, hvis 12 point passende repræsenterer de høje herrer i Terra.

Primaris Chaplain kommer som 12 komponenter, og leveres med Citadel 40mm Round Base. Kittet indeholder også et Space Marines Character Transfer Sheet, som indeholder Captain, Chaplain, Bibliotekar og Løjtnant ikonografi.

207,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: