Space Marine Centurion Devastator Squad

Model/varenr.: GW48-24

Centurion warsuits omdanner Space Marines til omvandrende kampvogne og er almindeligt delt i én af to typer af styrker. Centurion Devastator Squads er langtrækkende specialister, som bombarderer fjendens positioner med salver af beskydning fra tunge våben, mens Centurion Assault Squads udmærke sig ved at storme fjendtlige befæstninger.

Dette 3 mand kit kan bruges til at lave enten Centurion Devastator eller Assault varianter, samt give hvert våben og opgradere til rådighed for begge enheder.

Før du tilføjer de specifikke våben kombinationer, du har brug for at opbygge figurene. Der er 3 forskellige torsoer, 3 individuelle sæt ben, 6 unikke skulder pad design, og 7 hoveder (3 nøgne og 4 hjelmbærende) at vælge imellem.

Centurion Devastator Squad arme kan udstyres med enten twin-linked heavy bolters, twin-linked lascannons, eller grav cannons and grav-amps. Bryst pladerne kan være bevæbnet med enten en tempest bolter eller et missil launcher.

 Centurion Assault Squad medlemmer er udstyret med en belejring boremaskine på hver arm, og har valget af montering enten twin-linked flamers eller twin-linked meltaguns så godt. Brystet plader kan være bevæbnet med enten panserskib overfald løfteraketter eller en orkan bolter.

For at tilføje den sidste hånd på dit hold er der en ekstra hjelm plume at gøre det klart, hvem sergent er, en omniscope, en ørn tilbage banner, renhed sæler og en jern glorie.

 The Space Marine serien er designet således, at alle de plastdele kan byttes mellem forskellige kits. Mens Centurion Devastator Squad er en virkelig unik enhed alle hovederne kan udskiftes med dem resten af ​​Space Marine rækkevidde. Som det kan de myriader af ekstra stykker udstyr, der kan findes i andre Space Marine kits, så muligheden for at skabe helt unikke samlinger af miniaturer.

465,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: