Primaris Redemptor Dreadnought

Model/varenr.: GW48-77

Redemptor Dreadnoughts er kæmpe krigsmaskiner, der knuse knogler og splinterskuller, da de blæser gennem fjendens rækker. Længere, bredere og mere listigt udført end Dreadnoughts af traditionelt design, er disse goliater af kamp drevet af hyperdense reaktorer og sofistikerede fiberbundt. De kan accelerere fra en sprængende stomp til en loping, tordenvejr, der ryster jorden, spænder gennem brænder af ild i strålende modvilje. Sådan er det mirakuløse design af Redemptor's neurale forbindelser, at dens indbygger, selv om de er indgroet i sarkofagen i Dreadnought's bryst, kan udøve kontrol med overraskende fingerfærdighed og hastighed.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle en Primaris Redemptor Dreadnought. Stående to gange højden af ​​de allerede høje Primaris Space Marines - og højere og bredere end standard Dreadnought - dette er en usædvanligt aggressiv udseende, der passer til sin status som et kraftværk på spillebordet. Den leveres med et valg af gatling kanon eller plasmaforbrændingsovn på højre arm med et redemptor knytnæve og tungt flamme støtte våben eller gatling kanon til venstre, 2 brystmonterede fragstorm granatkastere eller stormbolter og en karabasmonteret Icarus raket pod Til antenneafvisning.

 
Den tunge rustning på brystet - fyldt med flade overflader og skarpe linjer, der er perfekte til tilføjelse af overførsler og detaljer - af Redemptor Dreadnought kan modelleres for at dreje åben, hvilket viser sarkofagen interred indenfor. Den eventyrlystne hobbyist kan også fjerne stifterne fra taljen, arme og ben på modellen, hvilket giver mulighed for flere muligheder.

 
Primaris Redemptor Dreadnought leveres som 109 komponenter, og leveres med en Citadel 90 mm rund bund og et overføringsark.

409,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,229 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: