Primaris Hellblasters

Model/varenr.: GW48-76

Kejserlige observatører har lignet en Hellblaster Squads ild til forbrændingseffekten af ​​en stjernelysning. Bolt efter plasmabatteri sår over slagmarken; Dem, der er fanget i Hellblasters seværdigheder, bliver hurtigt udslettet, deres rustning blæste til aske og deres kød og ben til glødende moter. Selv pansrede kampvogne er hurtigt reduceret til masser af metallisk slagge. Deployeret på det rigtige tidspunkt og tid, kan en enkelt Hellblaster Squad slå det tordende angreb på et pansret spydspids eller ligge selv den mest titaniske alien-fiend.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de nødvendige komponenter til at samle et sæt af 10 Primaris Hellblasters. Klædt i Mk X Tacticus kraftpanser, undviger de komplekse variationer af wargear mange af deres kampbrødre bærer, og foretrækker i stedet at fokusere på og specialisere sig i en single-armament specialisme - plasma.

 
Modellerne kan monteres som enten en 10-mand hold, en gruppe af 9 Hellblasters med en sergent eller 2 separate 5-manders squads, hver med en sergent. Hele truppen kan være bevæbnet med et væld af plasma våben - der er inkluderet 10 plasmaforbrændingsanlæg med de komponenter, der kræves for at vende dem til et overfald plasmaforbrændingsanlæg eller tung plasmaforbrændingsanlæg, afhængigt af din præference. Angrebet og de svære varianter har alternative muzzler, ammunitionskolber og forskellige kabler, der fastgør våbenet til Hellblasters rygsæk. Der er 4 forbrændingsanlæg, der transporteres snarere end målrettet; Du har mulighed for at arm 4 Hellblasters med plasma pistoler i den anden hånd.

 
Et problem (nogle kalder det en bonus ...) af plasma våben er dens tendens til at overophedes; Der er flere valgfrie komponenter, der afspejler dette. Bare head-indstillinger med ubehagelige forbrændinger er inkluderet for Sergeant, og der er bioniske arme medtaget, hvilket tyder på tabte lemmer i plasmaulykker. Der er også masser af pistol holsters, relikvier, granat sæt og renhed sæler inkluderet.

 
Primaris Hellblasters kommer som 250 komponenter, og leveres med 10 Citadel 32mm Round baser og et overføringsark.

339,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,276 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: