Primaris Apothecary

Model/varenr.: GW48-60

Blandt de mest ærede Space Marines i et kapitel er dets apotekere. Det er deres rolle at huske deres kampbrøders fysiske velfærd - dette ses mest tydeligt på slagmarken, hvor en apoteker tjener som nødmedicin. Deres vigtigste pligt vedrører dog de døde; En apoteker kan høste progenoidorganerne fra et faldet rummargen, der sikrer skabelsen af ​​yderligere krigere og fortsættelsen af ​​kapitlet.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle en Primaris Apothecary. Slående detaljeret, klædt som han er i Mk X-panser, har denne miniature langt mere accoutrements og gadgets end standard Primaris Space Marine - som passer til hans slagmarksrolle. Stramt rundt om brystpladen er adskillige canopic krukker, der bærer renhedstætninger: Disse er fyldt med progenoidorganer, der har bestået sin undersøgelse, og vil blive brugt til oprettelsen af ​​yderligere Primaris Space Marines. I sin højre hånd klemmer han et friskhåret organ, hvormed hans blik er fastgjort; En anden canopic krukke hænger fra sin arm, klar. Hans venstre arm rummer et narkhecium, det grimme instrument i hans håndværk, selv om dette kan erstattes med en valgfri absolver pistol (ofte det sidste en efterladt bror vil se ...)

Tilføjelse til detaljerne og mulighederne i dette kit er et udvalg af lamper og kirurgiske inspektionslinser, med motorsave, injektor servo arm, boremaskine og hæftemaskine blandt de mulige modellerings muligheder. Som en macabre fortælling ekstra er en slået Rummarv inkluderet med et stort snit lavet af Apothecary's narthecium, der skal føjes til basen.

 
Primaris Apothecary kommer som 28 komponenter, og leveres med en Citadel 40 mm rund base. Pakken indeholder også et Ultramarines-Character Transfer Sheet, som indeholder Captain, Chaplain, Bibliotekar og Løjtnant ikonografi.

239,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,069 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: