Easy To Build Myphitic Blight-hauler

Model/varenr.: GW43-56

Myphitic Blight-hauler er en let Daemon-motor, der giver Death Guard med tung ildkraft, hvor det er nødvendigt. Ligner en Bloat-drone, der er blevet fjernet fra sine turbiner, har denne mærkelige maskine tunge våben monteret på karapaceten, og dets rustende pansrede plader kan absorbere imponerende straf - ligesom dets opsvulmede udsatte køddele kan klare rystende traumer.

 
Designet til at være så let som muligt at samle til nye hobbyister, mens det er tilstrækkeligt detaljeret til den hårdeste veteran at sætte pris på, er dette kit en nem at bygge Death Guard Myphitic Blight-hauler. Push-fit, uden lim kræves, det er utrolig let at sammensætte og kommer på en for-farvet grøn plast sprue.

 
Den Myphitic Blight-hauler er en ubehagelig kombination af maskine og ridset kødkød. Fra forsiden ligner det noget groteskt pansret køretøj med en buet karapace med symbolet på Nurgle og 2 store overdækkede baner. Hvor dette adskiller sig fra et almindeligt anfaldskøretøj, er den tandede maw i bunden. Fra bagsiden fortsætter rædslen - et tredje spor er synligt sammen med en masse flabby kød, bundet ind i maskinen med stropper og metal. Den Myphitic Blight-hauler er bevæbnet med en multi-melta og missile launcher, som er monteret på begge sider af karapaciteten.

 
Dette plastik kit leveres som 13 komponenter, og leveres med en Citadel 80 mm rund bund. Regler for denne miniature er inkluderet i boksen.

145,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,108
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: