Talons of the Emperor

Model/varenr.: GWTE-60

Stormen fortsætter med at vokse i forfærdeligt tempo. En flodbølge af Chaos formørker døren til Imperium, truer med at forpure hele galaksen. I denne tid med desperation, High Lords of Terra passende at frigøre deres mest potente våben mod den indtrængende mørke - Adeptus custodes, overmenneskelige mestre i Imperium nedstammer fra kejseren selv; og Sisters of Silence, psykiske nuller, hvis blotte tilstedeværelse er som et gabende tomrum af intetheden køre tilbage dæmonisk fjender.

Talons of the Emperor
er en kasse, der indeholder en samling af Adeptus custodes og Sisters of Silence miniaturer, sammen med to 24-siders softback Codexes byder regler for opstillingen dem i spil i Warhammer 40.000.

de Miniatures

 
En 5-mands sæt Adeptus custodes, som kan bruges til at samle en af ​​to squads - en bevæbnet med vogter spyd, en bevæbnet med kontroldyr knive og storm skjolde. Den ene model kan samles som et skjold-kaptajn, med en kappe og valg af 2 hoveder, og en model kan øve en custodes Vexila. Indeholder 5 Citadel 40mm Runde baser.

 
En Contemptor Dreadnought, bevæbnet med et udvalg af multi-MELTA eller overfald kanoner. Omfatter Citadel 60mm Round base.

 
En Ærværdige Land Raider, bevæbnet med lascannons og tung bolter, med muligheder for storm bolter, missil løfteraket og røg løfteraketter.

 
En 5-kvinde sæt Sisters of Silence, som kan bruges til at lave enten en Vigilator trup, der specialiserer sig i nærkamp og bære bøddel greatswords, et anklageren trup, der driver mere fleksibelt og bære stokløbere for længere rækkevidde kamp eller en Witchseeker trup , der bærer flamers for ødelæggende multi-target overfald. Det omfatter 6 bøddel greatswords, 5 Umbra-mønster boltguns og 5 flamers samt 2 specielle hoveder til en søster Superior.

 
En Null-Maiden Rhino, bevæbnet med storm bolter og røg løfteraketter.

Indhold:

 
Talons af kejseren indeholder 2 bøger fulde af regler og baggrund for de inkluderede miniaturer:

 
Codex: Adeptus custodes

 
- Datablade for Depotbanken Guard Squad, Ærværdige Dreadnought og Land Raider;
 
- Ledelse af kejseren særregel;
 
- En ny krigsherre træk bordet;
 
- Golden Legion Task Force detachement;
- Den Armoury af Adeptus custodes - wargear, særnummer wargear og varebil.

 
Codex: Sisters of Silence

 
- Datablade for anklageren Squad, Vigilator Squad, Witchseeker Squad og Null-Maiden Rhino;
 
- særlige regler, herunder Psychic Abomination;
 
- Null-Maiden taskforce detachement;
- Den Armoury af Silent Sisterhood - wargear, special wargear og udstyr til køretøjer..

855,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: