Easy To Build Primaris Redemptor Dreadnought

Model/varenr.: GW48-87

Redemptor Dreadnoughts er kæmpe krigsmaskiner, der knuser knogler og splinter kranier, når de blæser gennem fjendens rækker. Længere, bredere og mere listigt udført end Dreadnoughts af traditionelt design, er disse goliater af kamp drevet af hyperdense reaktorer og sofistikerede fiberbundt. De kan accelerere fra en sprængende stomp til en loping, tordenvejr, der ryster jorden, spænder gennem brænder af ild i strålende modvilje. Sådan er det mirakuløse design af Redemptor's neurale forbindelser, at dens indbygger, selv om de er indgroet i sarkofagen i Dreadnought's bryst, kan udøve kontrol med overraskende fingerfærdighed og hastighed.

Designet til at være så let som muligt at samle til nye hobbyister, mens det er detaljeret nok til den hårdeste veteran at sætte pris på, er dette kit en nem at bygge Primaris Redemptor Dreadnought - en komplet Redemptor Dreadnought i kun 12 komponenter! Push-fit, uden lim kræves, er det utrolig nemt at sammensætte og kommer på en for-farvet blå plast sprue.

 
Stående to gange højden af ​​de allerede høje Primaris Space Marines - og højere og bredere end standard Dreadnought - dette er en usædvanligt aggressiv udseende, der passer til sin status som et kraftværk på spillebordet. Den er bevæbnet med en Redemptor-knytnæve og tung flammer på venstre arm, og en kraftig angrebende kanonkanon på højre arm - brystet, hvor sarcophagusen i den udrykte Space Marine ligger, kan prale af en fragstormgranatabase.

 
Dette plastikpakke leveres som 12 komponenter, og leveres med en 90 mm rund bund med huller til at stikke modellernes pinde i. Regler for denne miniature er inkluderet i boksen sammen med et Space Marines Vehicletransfer ark.

242,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: