Easy To Build Primaris Aggressors

Model/varenr.: GW48-86

Klædt i tung Gravis rustning, går Aggressor Squads frem på fjenden som walking festninger af ceramit. Mere mobil end nogle andre rummariner, de er bedre i stand til at forhandle ujævn jord, hvilket gør dem alsidige tropper; Mens de ofte er ansat under særlige omstændigheder eller på bestemte terræn, anvendes Aggressor Squads som reserver for at tilslutte brud på pistollinjer eller for at spydse et forskud. Sortimentet af deres våben er ikke for lang, men når de kommer tæt nok til at åbne ild, er resultatet et fejende fusillade af store kaliber bolter skaller, der kan ødelægge fjendens afgifter.

Designet til at være så let som muligt at samle til nye hobbyister, mens de er detaljerede nok til den hårdeste veteran at sætte pris på, er dette et sæt af 3 Easy To Build Space Marines Primaris Aggressors. Push-fit, uden lim kræves, disse er utroligt ligetil at sætte sammen, og komme på forhånd farvede blå plast sprues.

  Ekstremt kraftigt pansret, deres silhuet er bredere og klumpere end de fleste Primaris Space Marines, med de flamestormske kæber, de bærer, føjer til følelsen af absolut aggression. Hver miniature har detaljer som promethiumtankene til de flamestormige kæber, der er fastgjort til ryggen, med brændstofledninger og rør, og hver har en relikvie. En af modellerne er en sergent, bedecked med ekstra detaljer - mere renhed sæler og kranier fungere på ham.

  Dette plastik kit leveres som 35 komponenter, og leveres med 3 40 mm runde baser. Regler for disse miniaturer er inkluderet i kassen sammen med et Primaris Space Marines Infantry Transfer Sheet.

180,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: