Hellstriders of Slaanesh

Model/varenr.: GW83-14

Hellstriders er tilhængere af tortur, der jager fra bagsiden af ​​håbløst hurtige dæmoniske gangere. De kæmper for at påføre smerte og fortvivlelse, lander dødelige slag på deres ofre, hvor de er mest tilbøjelige til at forlænge det pinefulde dødsøjeblik.

Hellstriders af Slaanesh er muskulære miniaturer, der rider på toppen Steeds af Slaanesh. De har klassiske hjelme, med fjerpragt eller kurvede klinger, og bærer usædvanlig kantet rustning dækket af runer. Hver af dem bærer cirkulære skjolde med ikonet for Slaanesh og kommer bevæbnet med enorme, pisk-lignend hellscourges, mens nogle af dem har spyd smeltet til deres arm. Sættet leveres med kommando muligheder, herunder en musiker, mester og bannerfører, der har et banner med en skulpturelle symbol på Slaanesh. De Steeds selv er lange, reptil væsener med Serpentine tunger, en række hud teksturer, tykke kløer og en langstrakt hale, og de står i en lang række dynamiske udgør.

Denne multi-del plast boxed sæt indeholder 108 komponenter og fem heste baser med at bygge fem Hellstriders af Slaanesh.

Dette sæt leveres umalet og kræver samling

180,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: