Battletome: Skaven

Model/varenr.: GW90-24-60

Røde øjne og mejselfanger glider i dysterheden. En frygtelig chittering fylder luften. Derefter kommer de fra mørket - skavnen er ankommet til at bløde de døde riger!

Chaos Battletome: Skaven er din guide til de onde rottere, der gnaver i selve virkeligheden. Betjener kaosguddom kendt som den store hornede rotte, søger disse uhyrlige skabninger at underminere de dødelige riger, der erobre rå råder, overvældende tal og mærkelige opfindelser.

I denne 128-siders hardback-battletome lærer du om Skaven's historie i de mørke verdener - fra deres oprindelse i Blight City til deres rolle i Soul Wars, alle illustreret med fantastisk og stemningsfulde kunst. Du vil også finde lore på deres mange klaner og brutale indre virkninger af skaven samfund. Battletome fortsætter med at dække, hvordan skaventiden går i krig, fremvist af flere krigsskrigsbataljoner, og alle krigsskrollene er nødvendige for at fælde en kraft af rottefolk på bordpladen. Du vil være i stand til at blande og matche en række skæve klaner for at opbygge en dræbende hær, der passer til din smag - dræbte dine fjender med endeløse horder af Clanrats, der sprænger dem fra hinanden med den frygtelige teknologi fra de warp-belysende Stormfiends, og frigøre sløve monstre af arcane videnskab som helvedepitabominationerne. Alle er gået i kamp af de skæve, tilbageholdende medlemmer af Masterclan!

Battletome: Skaven giver dig mulighed for at tilpasse skavens ledere med et udvalg af warpstone-infused artefakter og snedige sorceries. Deres magi kommer fra Lore of Ruin, en samling af uhyrlige forbandelser og Lore of Warpvolt Galvanism, arcane arts, der forbedrer Skyre-enheder og forbrænder dine fjender. Bogen er også en stor ressource for samlere, fyldt med eksempler på forskellige farveskemaer til inspiration af dine egne projekter samt malerier. Afsnittet om Path to Glory regler og et par skræddersyede missioner er gode til at organisere og spille dine første spil med denne snigende hær.

245,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,738
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: