Seraphon Terradon/Ripperdactyl Riders

Model/varenr.: GW88-13

Flyvende i front af Lizardmen hæren, chikanere Terradons fjendtlige regimenter fra luften, før de dykker i kamp for at afslutte dem.

Der findes to typer af regiment at dette kit. Terradon Riders kan være bevæbnet med spyd eller flammende Fireleech bolas og champion har et fjerfyldt  hoved . Der er forskellige designs af halsbånd, der kan knyttes til halsen på de Terradons og 3 Drop Rocks, der kan knyttes til hver af modellerne.

Brug de samme organer og vinger som Terradons, Ripperdactyls har 3 unikke hoveder og yderligere lange haler. De er modelleret med udsatte kløer, klar til dræbe og har ekstra kløer, der kan modelleres vingerne. Skink ryttere er bevæbnet med spyd og skjold, mens championen svinger en økse, og kan være dekoreret med fjer til at skelne ham.

Det er også muligt at få karaktereren Tiktaq'to på hans Terradon Zwup fra indholdet af dette kit. Han kan være bevæbnet med Blade of Ancient Skies, og bære Mask of Heavens over hans ansigt.

Samt alt dette der er nok ekstra bits sprues at føje murværk til baserne og ekstra fjer, hvor du har brug for dem. Der er også en Blot Toad inkluderet på rammen, og som kan anvendes som en in-game markør.

Denne multi-del plastic kit indeholder 113 komponenter med til at gøre enten 3 Lizardmen Terradon Riders, 3 Ripperdactyl Riders, eller Tiktaq'to og 2 andre ryttere.

Dette sæt leveres umalet og kræver samling

315,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: