Ultimate Werewolf Legacy

Model/varenr.: BEZUWLG

Ultimate Werewolf er et interaktivt spil med fradrag for to hold: landsbyboere og varulve. Landsbyboerne ved ikke, hvem varulvene er, og varulvene forsøger at forblive uopdagede, mens de langsomt fjerner landsbyboerne en ad gangen. En moderator (som ikke er på hold) kører spillet. Spillet foregår over en række dage og nætter. Hver dag diskuterer spillerne, hvem blandt dem er varulv og stemme ud en spiller. Hver aften vælger varulverne en spiller til at eliminere, mens seeren lærer, om en spiller er en varulv eller ej. Spillet er forbi, når enten alle landsbyboerne eller alle varulvene fjernes.

 
Ultimate Werewolf Legacy bruger gameplay svarende til Ultimate Werewolf, men du har ikke længere enkeltstående frie spil som spillere, og selve landsbyen har attributter, der bevares mellem spil, med begivenheder, der finder sted i de første spil, der har effekter, der krøller gennem de resterende spil. Lav en dårlig beslutning tidligt, og det kan hjemsøge landsbyen i mange år fremover! Spillere kan optjene titler, som giver dem særlige evner i fremtidige spil uanset deres rolle. Spillere får hver især et offentligt familiekort ud over deres hemmelige rollekort, og de går sammen med de andre medlemmer af deres familie til at arbejde sammen ... medmindre en eller flere af deres familiemedlemmer hemmeligt arbejder imod dem.
 
Med hensyn til landsbyen er der flere veje, som spillet kan tage, og som følge heraf vil den oplevelse, du har spillet igennem hele spillet, afvige fra en anden, der spiller med et andet sæt mennesker. Dette giver også spillere mulighed for at spille gennem kampagnen flere gange, med et andet sæt roller, regler og miljøer hver gang.
 
I midten af ​​Ultimate Werewolf Legacy er en overdimensioneret 80+ side dagbog, der går spillet moderator gennem hver session. Dagbogen er udformet således, at spillere uden tidligere Werewolf-spiloplevelse både kan spille og moderate. Dagbogen er opbygget i fem forskellige kapitler med tre spilsessioner i hvert kapitel samt en introduktionskampsession. Spillere kan hoppe ind og ud til individuelle sessioner, men ideelt set spiller de alle sessionerne i et kapitel. Hvert kapitel kan spilles på en enkelt aften. I slutningen af ​​kampagnen med 16 kampe vil dagbogen være en oversigt over, hvad der skete i din landsby, og hvem var i sidste ende ansvarlig for, hvad det blev over tid.
399,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 2,021
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: