One Week Ultimate Werewolf

Model/varenr.: BEZOWUW

One Week Ultimate Werewolf tager gameplayet af One Night Ultimate Werewolf og snor det op i en knude med stadig stigende spænding, mens du vågner ind i Ludwig Castle's specielle værelser. Hvert værelse giver en særlig magt, og disse kræfter er nøglen til at finde ud af mysteriet om, hvem blandt jer er en varulv. Roller kan ses og skiftes flere gange, før alt er sagt og gjort, så finder den endelige afstemning sted.

Som i One Night Ultimate Werewolf er dit mål at finde ud af dine modstanders hemmelige roller såvel som din egen rolle i slutningen af ​​spillet. Hver dag går du ind i et andet rum med en unik evne, og hver nat interagerer du med de andre spillere i det rum. Ud over de 3-7 spillere, går tre medarbejdere rundt om slottet, og hver af dem har også en hemmelig rolle. Efter en uges undersøgelse (som skal tage ca. 45 minutter), kommer det hele til en afstemning. Hvis du er en varulv, forsøger du at forblive uopdaget. Hvis du er en landsbyboer, forsøger du at finde de snige varulve. Og hvis du er en Tanner, så forsøger du at blive fanget!

One Week Ultimate Werewolf kommer med mere end et dusin unikke værelser. Du spiller med bare et par hvert spil, hvilket gør hvert spil anderledes.

349,00 DKK
Lager: Kun 2 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: