Dream Crush

Model/varenr.: DC001MNG

Kig ind i dit hjerte og vælg dit favorit Crush, og gæt derefter, hvem dine venner er forelsket i i dette tidløse fantasy-datingspil! Afslør søde og mærkelige hemmeligheder om potentielle Crushes, mens du navigerer gennem sjove milepæle i forholdet, der vil få dine følelser til at gå i opløsning, mens du spiller. Kun ved at forudsige korrekt, hvem der får dine venner til at falde i svime, kan du leve lykkeligt til dine dages ende med dit eget Dream Crush!

Dream Crush er inspireret af de klassiske datingspil fra det sidste halve århundrede og er blevet bragt til live af Found Footage Fest-medstifter Nick Prueher, med grafisk design af Chris Bilheimer og Mondo-holdet, originale illustrationer af We Buy Your Kids og utrolige fotografier af Carli Davidson med en smuk rollebesætning af Crushes.

Spillet spilles over fem runder: I hver runde afsløres et milepælskort med stadig større betydning (f.eks. "De beder dig om at være med på deres barquiz-hold" eller "Du skal være medunderskriver af en lejekontrakt med en Crush"). Dernæst afsløres en hemmelighed om hvert Crush, som giver et indblik i deres unikke personligheder og livsstile.

Hver spiller vælger i hemmelighed et Crush, som han eller hun skal gå i gang med milepælen sammen med, og skriver den på sit scorekort, samtidig med at han eller hun forudsiger, hvem hans eller hendes venner vil vælge. Når alle har skrevet deres svar ned, skiftes spillerne til at afsløre deres valg, og ofte går de ind i en lidenskabelig snak ved bordet for at forsvare deres beslutningsproces (som bliver mere og mere pinefuld, efterhånden som runderne går).

Alle rigtige gæt tæller som point til en totalsum, som afgør vinderen ved spillets afslutning.

 

Antal spillere: 2-6
I alderen: 14+
Spilletid: 30 minutter
Sprog: Engelsk

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,33
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: