X-Men: Mutant Insurrection

Model/varenr.: FMI01en

Selvom verden måske foragter dem, kæmper holdet af heroiske mutanter kendt som X-Men utrætteligt for at beskytte menneskeheden mod ondskabsfulde skurkes planer. Spring ind i historien med X-Men: Mutant Insurrection, et tempofyldt, koorperativt, terningdrevet kortspil for en til seks spillere!

Halvtreds mil nord for New York City ligner Xavier’s School for Gifted Youngsters som endnu en velhavende privatskole for ekstraordinære studerende. Få ville gætte, at disse studerende er mutanter, og færre endnu ved, at Xavier's School er hovedkvarteret for X-Men - et team af heroiske mutanter, der kæmper for at beskytte menneskeheden mod overmenneskelige trusler!

X-Men: Mutant Insurrection er designet af Richard Launius og Brandon Perdue, og inviterer dig til at rejse over hele kloden på livsfarlige missioner for at rekruttere nye mutanter, fange kriminelle, beskytte uskyldige liv og kæmpe mod nogle af de mest ikoniske X-Men-skurke. Du bygger et team af mutanter, med karakterer som Rogue, Wolverine og Storm, der sluter sig sammen med helte Shadowcat, Magik og Forge. Otte forskellige scenarier venter forude, hver med deres egne udfordringer, og hver fører til et voldsomt opgør med skurke som Magneto, Dark Phoenix eller Hellfire Club. The Blackbird er klar til at flyve - slut dig til dit team og kæmp for fremtiden!

 

Antal spillere: 1-6
I alderen: 14+
Spilletid: 45-60 minutter
Sprog: Engelsk

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm

  • 2 pakker Orange - Tarot-sized Sleeves, 73 x 122 mm

349,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 1,2
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: