Shadowrift 2nd Edition

Model/varenr.: GSUH1400

Haven Town står overfor total udslettelse af hænder (og tænder), af en horde af monstre fra beyond the Shadowrift.

Du, helterne, skal bånde sammen for at skubbe dem tilbage. For at gøre dette skal du have magtfulde magi, færdigheder, angreb og lod. Når spillet begynder, er du en grundlæggende helt; du kan udforske og kæmpe. Heldigvis for dig er Shadowrift et dækbygningsspil! Du kan købe nye kort til at tilføje til dit dæk, kort der vil definere dig som eventyrleder og supplere styrkerne hos dine medhjælpere. I modsætning til andre dækbyggere er der konstant interaktion med dine medspillere, da du finder ud af, hvem der vil få, som drager fordel af den begrænsede udbud af byfolk, tilbyde deres mønter til at hjælpe med at opbygge vægge og søge helbredelse fra alle, der har lært sådan magi.

Shadowrift har også monstre, der ikke bare sidder og venter på at blive slået hvis du forlader dem alene, vil de rive Haven Town asunder. De vil dræbe folk, bryde vægge og sparke dine helte i ansigtet. Bekæmpelse med dem er intuitiv (men ofte smertefuld). For at besejre et monster, får helte heroisme, et simpelt og konsekvent løft til deres magt, der gør dem bedre til alt, hvad de påtager sig. Da monstrene ikke stopper med at komme til den sidste Shadowrift er forseglet, eller byen er blevet indbygget i en mægtig fæstning, skal du have hvert boost, du kan tage.

Denne anden udgave af Shadowrift indeholder mange forbedrede mekanismer, herunder et revideret system til, hvordan monstre vælger hvem der skal angribe (baseret på typer af landsbyboere i stedet for bestemte personer) og et nyt system til monsterkræfter (hvilket gør dem langt mere farlige). Det har også et revideret kort layout og en hel del nye og forbedrede illustrationer.

449,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: