Renegade

Model/varenr.: VPG25007

I begyndelsen af ​​Super-Massive Computer (SMC) -alderen tabte folket tro på et stadig mere amoralt samfund. En SMC, der hedder mor, blev udviklet til at efterligne menneskets tanker og følelser, for at simulere menneskelige ønsker og ønsker og bedre forstå det hurtige fald i moral. Sapporo-borgerne blev marsvin fra dette teknologiske eksperiment. En række regeringsmandater, bymæssige neurale implantatprogrammer, kaldet "høsten", gjorde det muligt for mor at indsamle data direkte fra en persons hjernebark.

Kun få - de få fra frygt, mistillid eller protest - undgik høsten og forblev uberørt af moderens indflydelse. Ligesom kloakrotter skjulte de sig i et underjordisk kompleks i Sapporos Susukino-distrikt. Mens mors samfund af mennesker blev fri for kriminalitet, fri for fattigdom og fri for følelser, var det også uden fri vilje eller tro. Men hvert samfund er udstødt, endog mors, og der opstod derfra de kriminelle, bagatellerne og selvbetjeningen; de sultne, de bange ... og dig - "Renegades".

Renegade, fra Richard Wilkins, er et solo / co-operativt cyberpunk deckbygningsspil til 1 til 5 spillere. Du vil hacke i et netværk af fem servere, der drives af en af ​​fire SMC'er (plus en tutorial Simulator SMC for at lette nye spillere i spillet). Hver af disse fire SMC'er bringer sin egen form for forsvar og øget kompleksitet til at besejre. Når du er jacked i en SMC's servere, vil du og dine venner påtage sig rollen som en Avatar (hver med sin egen specielle evne), der bevæger sig over serverens partitioner og kæmper for kontrol af netværket. Men SMC'erne vil bruge modforanstaltninger til at modvirke din hackingindsats; overleve dem, og dit hold af hackere kan tage kontrol og hævde sejr.

• 5 serverfliser
• 125 kort
• 6 regneark
• 2 Infection Terninger (en rød, en sort)
• 1 partitionsterning (med nummererede ansigter)
• 1 server terning (rød, gul, blå, grøn, lilla og tom)
• 1 regelbog

399,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,97
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: