Perdition's Mouth: Hideout expansion

Model/varenr.: PMHO-EN

Neshilim, den afsatte despot har brugt de seneste måneder til at afdække, hvad der førte til hans undergang. Det var den forbandede kult og deres bønderfuglens lyst til forandring. Lave om? For altid? Hvad spild af åndedræt! Ingen bonde ville endda vide, hvad "godt" betød ... men det var grunden til, at hans kollegaer nu hang skævt på høje spidser, og han var på flugt.

Den nordlige Vidal-Sis, i de store åbne myrer - hvor ingen ville være, endsige bor - havde længe opretholdt en lille befolkning af banditter, vagabonds, dissidenter og raser fra omliggende nationer. Nu og da ville disse nationer 'hære forsøge at jage det værste af dem, for kun at uundgåeligt falde til mosen selv. Oprydning af området havde aldrig været ude på trods af gentagne anstrengelser.

Det havde taget uger med at spore gennem den store, ildelugtende sump for at finde ud af, hvilket uklart skygge husede kulten blandt de tilfældige banditgrupper. Men han fandt det endelig, og det var på tide at sende en due til den irriterende halvdel. Snart ville kulten betale - en gang ad gangen.

The Hideout giver 5 scenarier, som er ret forskellige fra Abyssal Rift-hovedkampagnen. Skulle du lykkes med at slå kulten, vil du sikre et sikkert havn, i det mindste for en tid, så du kan genoprette og genopbygge. Men kulten er ubarmhjertig, så en dag kan du finde, at dit skjul er overskredet. Aldrig føle sig tryg forbliver årvågen.

399,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,11
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: