MicroMacro: Crime City – Full House (Engelsk)

Model/varenr.: PEG3015

Der er begået forbrydelser over hele byen, og du vil gerne finde ud af, hvad der er sket, så du skal kigge nøje på det gigantiske bykort (75 x 110 cm) for at finde alle de skjulte oplysninger og spore sporene af dem, der havde det på deres fjender.

MicroMacro: Crime City - Full House indeholder 16 sager, som du skal løse. Hver sag indeholder en række kort, der beder dig om at finde noget på kortet eller afsløre, hvor nogen er gået hen, eller på anden måde afsløre oplysninger, der er relevante for sagen. Bykortet fungerer som et kort i tid såvel som rum, så du vil typisk finde personer flere steder i gaderne og bygningerne, og du skal stykke sammen, hvad der er sket, enten ved at gennemgå sagen kort for kort eller ved kun at læse startkortet i sagen og forsøge at regne alt det, der er sket, ud for dig selv. Vil du være i stand til at besvare alle spørgsmål om sagen uden at begå fejl?

I modsætning til det originale MicroMacro: Crime City, markerer Full House hver sag med symboler, så forældre eller andre voksne kan bestemme, hvilke sager de yngste efterforskere er godkendt til at undersøge.

 

Antal spillere: 1-4
I alderen: 12+
Spilletid: 15-45 minutter
Sprog: Engelsk

179,00 DKK
Lager: 6 stk tilbage på lager
Vægt: 0,5 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: