Ghost Stories

Model/varenr.: AMD200514

Ghost Stories er et samarbejdsspil, hvor I skal samarbejde om at forsvare jeres landsby fra inkarnationen af  Wu-Feng og hans horder af spøgelser, inden de overtager byen og får fat i hans aske, som de bruger til at genoplive ham. Hver spiller er en taoistisk munk, som samarbejder med de andre munke om at kæmpe bølgerne af spøgelser, der kommer mod byen.

Spillerne skal sammen uddrive de spøgelser, som kommer i løbet af spillet. I begyndelsen af turen bringer spilleren et spøgelse i spil og placerer det på en fri plads på spillepladen - til tider kommer der flere spøgelser i spil på en gang. Spøgelserne har deres egne evner - nogle påvirker munkene og deres evner, nogle tvinger den aktive spiller til at slå med curse-terningen for en tilfældig effekt, nogle hjemsøger og blokerer de enkelte felters specielle evner. En munk kan på sin tur flytte sig til et andet felt for at uddrive spøgelser på de omkringliggende felters spøgelser, man kan hjælpe de byboere, som bor på felterne, hvis felterne ikke er hjemsøgt. Hvert felt giver spillerne mulighed for forskellige bonusser. F.eks. giver kirkegården munkene muligheden for at bringe en død munk tilbage i spillet mv. Det er også muligt at få fælder eller at uddrive andre felters spøgelser.

For at uddrive et spøgelser slår spilleren med terninger med forskellige farver. hvis farverne matcher farverne af enten spøgelset eller inkarnationen af Wu-Feng lykkedes uddrivelsen.

For at vinde spillet skal man overvinde inkarnationen af Wu-Feng, en boss som kommer i slutningen af spillet. Der er også flere sværhedsgrader af spillet, hvor man tilfører flere inkarnationer som alle skal besejres.

299,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,092 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: