Codex: Skitarii

Model/varenr.: GW59-01-60old

Viden er magt.

Nådesløs og ren i deres søgen efter data, de Skitarii - soldater fra Machine Gud - march uden følelser på tværs af galaksen, tåreflåd hemmeligheder krig fra de kolde, døde hænder deres fjender. Bevæbnet med de mest hårrejsende avancerede våben i Imperium nogensinde har kendt, og drevet af data imperativer, der forbedrer deres evner til næsten overnaturlige niveauer, den Skitarii er en post-human mareridt afsagt i metal og kød, indsamling og analyse af hver bid af oplysninger, de kan med henblik på at brændstof deres tørst efter stadig mere effektive værktøjer til destruktion.

Denne 80-siders, fuldfarve hardback bog indeholder:

En detaljeret, fuld baggrund på Adeptus Mechanicus, med oplysninger om Forge verdener, motivationer og historie Skitarii og tidsfrister giver dig den lowdown på deres plads i universet;

Beskrivelser af de væbnede styrker, køretøjer og teknologier Skitarii, med regler for hver;

En fantastisk udstillingsvindue for smukt malede Citadel miniaturer, med farve og ikonografi guider for hver smedje verden fraktion.

Et tillæg beskriver krigsherrer træk, wargear og Doctrina ufravigelige - en regel tillader Tech-Præster at fjernstyre øge soldaternes evner fra deres observere scryships.

180,00 DKK
Lager: Kun 2 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: