Codex: Khorne Daemonkin

Model/varenr.: GW43-04-60

Brølende, slagtere blodige med en endeløs tørst for mord, krigere Khorne s Daemonkin skære en rød svøbe på tværs af galaksen. Disse er Blood Guds trofaste: fanatikere, som tilbeder Khorne s Bloodthirsters som guddommelige væsener og som vil betale enhver pris for at se dem og deres Daemon legioner sluppet løs på realspace.

 
Denne 120-side hardback Codex detaljer kræfter de Khorne Daemonkin -warbands af Khornate Chaos Space Marines, der tilkalde Dæmoner af Khorne at kæmpe med dem i den dødelige univers. Denne bog indeholder:

 
- Blood for Blood Gud - nærmere oplysninger om baggrunden for Khorne s Infernal legioner og deres kæmpe struktur, historie 6 specifikke Daemonkin warbands, deres farver og ikonografi. En tidslinje over de vigtigste begivenheder siden slutningen af ​​Horus Heresy og baggrund af alle de enhedstyper, der danner Daemonkin.
 
- Warriors of Khorne - et udstillingsvindue for smukt malede Khorne miniaturer.
 
- Styrker den Daemonkin - udstationeringsprocedurer regler, så du kan oprette en kamp-smedet hær, datablade for alle de tegn og typer enhedspriser i Codex, herunder Herren of Skulls og fem dannelse datablade for opstillingen specifikke kombinationer af miniaturer.
 
- Der er også hærens særlige regler, nye krigsherrer træk, den Bloodtithe bord, 6 taktiske mål og wargear specielt til Khorne Daemonkin.

270,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: