Storm of Magic Cards

Model/varenr.: GW80-08-60old

Den nyeste og største ekspansion for Warhammer, Game of Fantasy Battles. Storm of Magic beskriver, hvad der sker, når store Eldritch maelstroms ruller på tværs af lande. Magic bliver langt mere magtfulde, og der er en hel vifte af kateklysmisk magi til brug, der skaber uhørt ødelæggelse på fjenden. Arcane gummiledet brast fra jorden, ikke kun optræder som loci for de hvirvlende energier, der gennemsyrer et slag midt i Storm of Magic, men at ændre den måde, en Warhammer bordplade ser ud og interagerer med dine hære.

  Når de otte Winds of Magic kolliderer skaber de en Storm of Magic, et tilfælde af en sådan størrelsesorden, at hære fra hele Warhammer verden vil marchere hundreder af mil for at udnytte den uhæmmede magiske energi.

Det er under disse magiske storbrande, at troldmænd, troldmænd og shamaner vise deres sande farver, kommanderende besværgelser af en sådan størrelsesorden, at himlen bliver sat ild til, og jorden er leje fra hinanden af ​​ufattelig kraft. Fra under jorden, brast Arcane gummiledet frem for at udnytte styrken af ​​stormen, deres menigheder og sigils forrygende med intens varme, da de absorberer enorme mængder af sorcerous magt. Og fra mørke huler og mystiske skove, glubske monstre emerge at skabe ravage på den dødelige verden, deres spiritus bundet til vilje af de mest magtfulde troldmænd, og deres handlinger rettet mod ødelæggelsen af ​​deres fjender.

Ikke alene har du adgang til nye enheder og besværgelser, men dynamikken i spillet er meget anderledes også gør for kampe, der kan være intens, varieret skræmmende og mere-ofte end-ikke ligefrem lattervækkende (at blive forvandlet til a frog kan virkelig sætte en krympe i din dag). Storm of Magic vil revolutionere den måde, du spiller Warhammer.

72,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: