Path to Glory Diary

Model/varenr.: GW80-11

I de dødelige riger er the Era of Beasts begyndt. Spørgsmålet er, hvordan dine hære vil skabe deres vej til hæder i denne tumulte nye tidsalder? Simpelt! Få fat i en Path to Glory Diary og hold styr på deres rejse med hver ny sejr eller nederlag.

Dagbogen har en A5-størrelse og er beklædt med et rødt, fleksibelt omslag med kunstlædereffekt. Warhammer Age of Sigmar-logoet er præget på forsiden og ryggen af dagbogens omslag, og den leveres med to båndmarkører til at markere siderne efter behov.

Selve dagbogen er 152 sider lang og består af fire sæt gentagne sider til brug med det opdaterede Path to Glory-system i Warhammer Age of Sigmar Core Book. De første to sider i hvert sæt giver dig mulighed for at registrere din hærs navn, ikon, fæstning, territorier og udviklingen af dens helte.

De resterende sider i hvert sæt giver dig mulighed for at registrere denne hærs fantastiske bedrifter i op til 72 kampe, herunder oplysninger om din modstanders hær, sejrspoint scoret af hver side, samt enhver udvikling, der sker i kølvandet på slaget.

Du skal bruge et eksemplar af Warhammer Age of Sigmar Core Book, som indeholder alle Path to Glory-reglerne, for at kunne bruge indholdet af denne bog.

199,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,305 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: