Swampboss Skumdrekk

Model/varenr.: GW89-69

Af alle Snatchabosses er Skumdrekk den ondeste og mest kunnin'. Sådan er han blevet en slags berømthed for Kruleboyz i Ghur. Ejer af Murkvast Menagerie - en stor, drænet mangrovesump, der fungerer som fængsel for snesevis af ondskabsfulde og usædvanlige dyr - er Swampboss Skumdrekk en levende legende. Han rider i kamp på sin mest værdifulde erobring, Sloppklaw, det usædvanligt voldsomme sludgeraker beast, som han overvandt med sin vilje som yngre orruk.

Skumdrekk og Sloppklaw er indbegrebet af kunnin' i kamp. De springer ud af skjul i træfninger og bortfører stakkels sjæle til højre og venstre og slagter dem, der gør modstand, med et kombineret angreb fra snatcha-stikk, giftige kløer og sump-fordærvede kæber. Skumdrekk er en stærk kraft på slagmarken og en fuldkommen Kruleboyz-kommandant, men han har også ry for at gamble og ledsages ofte i kamp af sin Kountin' Krew - en bande af Hobgrotz, der gladeligt tager imod væddemål om, hvem af deres allierede der falder først.

Dette sæt består af 66 plastkomponenter, hvormed du kan samle en Swampboss Skumdrekk, og det leveres med en stor oval base. Denne model kan alternativt samles som en Snatchaboss på Sludgeraker Beast. Denne miniature leveres umalet og kræver samling - vi anbefaler at bruge Citadel Plastic Glue og Citadel maling.

319,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,191 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: