Hobgrot Slittaz

Model/varenr.: GW89-74

Hobgrots er snedige og ondsindede allierede til Kruleboyz. I Orruk-samfundet fungerer de som byttehandlere, der handler mellem Greenskins og Hashut-tilbedende duardin, idet de lader begge sider tro, at de får en fordel over den anden.

I kamp er disse grots hårdere og klogere end deres mindre fætre og overraskende dygtige i militær taktik. De er usædvanligt behændige, bevæbnet med knivskarpe slitta-knive og svovlfyldte skrotgranater, er de en god skirmish-enhed - når de holder op med at stikke hinanden i ryggen længe nok til at kæmpe mod fjenden.

Dette sæt med push-fit-sæt består af 98 komponenter, hvormed du kan bygge 20 Hobgrots bevæbnet med slittaz samt granater og rustning, som de har erhvervet sig hos duardin-handlere. Der er flere byggemuligheder i sættet, med en række forskellige hovedmuligheder til rådighed.

Med dette sæt er der mulighed for at bygge to enheder på 10 Hobgrots - hver med et valg af boss, et valg af to forskellige Scrap Totem Bearers og et valg af to forskellige Noise-makers - eller en enkelt enhed på 20 Hobgrots. Dette sæt leveres med 20x 25mm Citadel Round baser.

289,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,181
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: