Easy to Build Glaivewraith Stalkers

Model/varenr.: GW71-10

En Glaivewraith Stalker er en ustoppelig kraft. Det lange blad peger altid mod det bankede hjerteslag af det tilsigtede offer, ligesom nålen på et arkant kompas indikerer den højeste koncentration af magi. Selvom det trækker langsomt hen mod sit bytte, er det uundgåeligt, at væsenets le en dag vil gennembore dets bytte. De, der har indset, at en Glaivewraith har deres fært, har før undgået dem i årevis, endda årtier, indtil deres vagt falder - og så er gheistens skulende og bestialske syn det sidste, sådanne ofre ser.

Dette sæt er designet til at være så let som muligt at samle til nye hobbyister og samtidig være detaljeret nok til, at den hårdeste veteran kan værdsætte det. Dette sæt samler 4 Easy To Build Nighthaunt Glaivewraith Stalkers. Push-fit, uden lim, dette sæt er utroligt ligetil at sammensætte og kommer i forfarvet turkis plast.

Glaivewraith Stalkers er et sæt af 4 uhyggelige, svævende gheister, hver af dem ikke meget mere end en kappe, et par våben og en grinende dyrehoved. Hvirvlerne af deres udøde rygs'jler stikker gennem deres kapper og giver dem i det mindste en vis kroppelig form - fra de korrekte vinkler kan du imidlertid se ind i kroppen og se tydeligt det negative rum, hvor resten af ​​deres kroppe burde være. Hver bærer et 2-hånds hunter#s glaive, hætte og klinge, der bæres gennem utallige års brug, og 1 Glaivewraith kan samles som en deathbeat drummer, der holder en tromme under sin venstre arm og slår den med den kølle, der holdes i dens højre arm. De leveres som 17 komponenter og leveres med 4 32 mm skulpturerede runde baser - disse viser en kirkegårdsscene med Glaivewraiths fastgjort via en tåge af æterisk damp.

Dette sæt leveres med 17 komponenter og leveres med 4 32 mm skulpturerede runde baser - disse viser en kirkegårdsscene med Glaivewraiths fastgjort via en tåge af æterisk damp.

98,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,075 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: