Necron Night Scythe/Doom Scythe

Model/varenr.: GW49-15

The Night Scythe er en troppe-transport og Necrons foretrukne redskab for invasion. Med sin twin-linked Tesla Destructors, er en Night Scythe stadig et formidabel kampfartøj i sin egen ret.

Den halvmåneformede Necron Night Scythe er en imponerende tilføjelse til en samling. Dens mange elegante paneler er dækket i Necron ikonografi, og der er talrige kugler og griller placeret rundt omkring modellen, og en ryggrads-lignende motor. Samt en Necron pilot gemt væk i midten af modellen, twin-linked Tesla Destructor hænger truende nedenunder.

eller

Doom Scythes er budbringere af terror, supersonisk kampfartøj, der flyver langt forud for en Necron invasion. Takket være præcisionen af sin android hjerne, kan piloten simulere milliarder af strategier i nanosekunder.

Den halvmåneformede Necron Doom Scythe er en imponerende model. Det er mange, der er elegante paneler dækket af Necron ikonografi, og der er talrige kugler og griller placeret rundt omkring modellen, og en ryggrads-lignende motor. Samt en Necron pilot gemt væk i midten af modellen, våbnene på fartøjet omfatter en twin-linked Tesla Destructor og en Death Ray sat i en klo-lignende greb.

Denne pakke indeholder en Necron Night Scythe, hvori også indeholder: Dele til en Doom Scythe.

 
 

 

372,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,405
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: