Immortals/Deathmarks

Model/varenr.: GW49-10

Som chok-tropperne fra Necron-hæren vil en falanks Immortals stræbe efter sejr ved hjælp af enhver taktik de har til rådighed. De kan let modstå en tung salve af Bolter-Rounds.

Deathmarks er effektive snigskytter og -mordere som har tjent necron-hærene i utallige årtusinder, og er i stand til hoppe frit imellem dimensioner.

Necron Immortals og Deathmarks har den klassiske, uhyggelige skelet-metal form deres race er kendt for. Deres aflange lemmer er sat sammen med metalliske bolte, de går, intimiderende, med bukket rug, og deres hoveder er beskyttet af en krage af Necrodermis med brutale skulderplader. Subtil Necron ikonografi vises på deres brystben. Du kan udstyre dine Immortals med destruktive gauss blasters eller tesla carbines. Deathmarks er i stand til at bære ødelæggende våben såsom den synaptiske disintegrator.

Dette boksesæt i flere plastik dele indeholder 80 komponenter, to Necron transfer ark og fem Citadel 32mm runde baser, hvoraf man kan bygge fem Necron Immortals eller fem Necron Deathmarks.

245,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,134
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: