House of Faith

Model/varenr.: GW300-57

Udefra ser andre necromundanere House Cawdor som benplukkere, ådselsædere og tiggere, ikke meget bedre end rotter. Men House Cawdor har tro, en tro så stærk, at det er blevet reddet fra udryddelse, hvor så mange andre klanhuse er bukket under for tidens gang eller andre katastrofer.

Få den ultimative guide til House Cawdor. Denne 136-siders hardback-bog indeholder den komplette historie om huset og regler for at bruge de otte forskellige typer krigere, som House Cawdor har til rådighed - Word-Keepers, Priests, Firebrands, Deacons, Cawdor Brethren, Redemptionist Brethren, Bonepickers og Zealots. Den er ideel for fans af House Cawdor eller alle, der ønsker at dykke dybere ned i den mørke side af underverdenen.

I denne bog finder du:

  • House Cawdors historie og baggrund: ekspansiv og omfattende baggrunds materiale om House Cawdors oprindelse, og hvordan den blev den største klan i Necromunda.
  • House Cawdor Gang List: Alle de regler, du har brug for for at kunne bruge en Cawdor bande i Necromunda-spil, herunder regler for brug af Redemptionists i dine bander eller for at bruge bander udelukkende bestående af disse flammende fanatikere.
  • Hangers-on og Brutes: Regler for ansættelse af Hangers-on og Brutes til din bande, herunder Cawdor-specifikke regler og for brug af dem i Necromunda-spil.
  • Hired Guns: Regler for brug af Bounty Hunters, House Agents og Hive Scum.
  • Strong Alliances: Regler for at danne alliancer med tre organisationer, som House Cawdor har forbindelser med, herunder Corpse Guild, Rogue Factoria og House Ko'iron - det adelige hus, der støtter the House of Faith.
  • Yderligere regler: Dette afsnit indeholder nye og udvidede regler, der kan bruges af House Cawdor-bander i Necromunda, og som giver Cawdor-spillerne en række muligheder, herunder Skills, Abilities og bandespecifikt terræn.
  • Weapon Reference Chart: En omfattende våben database for alle våben og krigsudstyr, der er tilgængelige for House Cawdor og deres allierede.
  • House Cawdor Gang Tactics: En D66-tabel over bandetaktikker til brug i scenarier.
  • Dramatis Personae: Regler for ansættelse og brug af fire helt nye Dramatis Personae-figurer i dine Necromunda-spil.

Dette er en udvidelse til Necromunda - du skal bruge et eksemplar af Necromunda Rulebook eller Necromunda: Dark Uprising Rulebook for at bruge indholdet i denne bog.

319,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,861
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: