House of Artifice

Model/varenr.: GW300-56

Hive-byen Necromunda er én stor maskine, og sønner og døtre af House Van Saar er dens ingeniører. Mens andre klaner og ædle huse har været tilfredse med at omfavne Imperiums underdanige traditioner, især dets overtroiske frygt for teknologi, har dem fra House Van Saar forsøgt at afsløre mysterierne om menneskehedens tabte tidsalderer med innovation og fremskridt. Til tider, i løbet af deres lange historie, har deres handlinger bragt dem tæt på teknologisk kætteri, og kun den ekstreme fortrolighed af deres Archeotek-kabaler og velvilje fra House Helmawr - som drager mest fordel af deres innovation - har beskyttet dem.

Få den ultimative guide til House Van Saar. Denne 128-siders regelbog indeholder husets definitive historie og regler for de seks forskellige typer af krigere, der er tilgængelige for House Van Saar - Primes, Augmeks, Archaeoteks, Neoteks, Teks og Subteks. Det er ideelt for fans af House Van Saar eller enhver, der ønsker at dykke dybere ned i den mørke side af necromunda's underhive.

I denne bog finder du:

  • House Van Saar's Historie og baggrund: En omfattende baggrund om oprettelsen og oprindelsen af ​​House Van Saar og dens udvikling gennem seks årtusinder.
  • House Van Saar Gang List: Alle de regler, du har brug for for at opstille en Van Saar Gang i Necromunda.
  • Hangers-on og Brutes: Regler for at ansætte Hangers-on og Brutes til din bande, inklusiv nogle Van Saar-specifikke varianter, og for brug af dem i Necromunda.
  • Hired Gunsr: Regler for brug af Bounty Hunters, House Agents, and Hive Scum.
  • Strong Alliances: Regler for dannelse af alliancer med tre organisationer, som House Van Saar har forbindelser med, inklusive Promethium Guild, Imperial Imposters og House Catallus - det ædle hus, der støtter House of Artifice.
  • Additional Rules: Dette afsnit inkluderer nye og yderligere regler, der kan bruges af House Van Saar-bander i Necromunda, hvilket giver Van Saar-spillere en række unikke muligheder, herunder Skills, Abilities, og Gang-Specific Terrain.
  • Våbenreferencediagram: Et omfattende våben referencekort for alle våben og krigsudstyr, der er tilgængelige for House Van Saar og deres allierede.
  • House Van Saar Gang Tactics: En D66-tabel med Gang Tactics til brug i scenarier.
  • Dramatis Personae: Regler for ansættelse og brug af tre helt nye Dramatis Personae-figurer i Necromunda.

Dette er en udvidelse til Necromunda - du skal bruge en kopi af Necromunda Rulebook eller Necromunda: Dark Uprising Rulebook for at bruge indholdet af denne bog.

274,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,824
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: