Cawdor Redemptionists

Model/varenr.: GW300-76

Redemptionist sekten mener, at menneskeheden er faldet fra den retfærdige vej, som the God-Emperor har anvist, og at menneskehedens synder vil drukne Imperiummet i snavs og fordærv. Så længe menneskeheden ikke er i stand til at kontrollere sin syndige natur, vil den ikke være i stand til at forene sig og erobre stjernerne, som kejseren virkelig ønsker det. Synden må udryddes fra alle ved hjælp af ild, blod og tro, og det vil Redemptionisterne kun alt for gerne stå for.

Udvid din Cawdor-bande med disse seks krigere, eller start din eget Redemptionist korstog. Redemptor Priest er bandeleder og følges i kamp af sin diakon (en bandemester), tre brødre (Gangers) og en zelot (Juve). Uanset om du bruger dem som deres egen bande eller tilføjer dem til dine eksisterende Cawdor-kæmpere, vil deres unikke våben hurtigt hjælpe dig med at rense underbyen for synd.

Dette 76-delt plastiksæt består af:

  • 2x Redemptor Priest eller Brethren
  • 2x Deacon eller Brethren
  • 2x Zealot eller Brethren

Det leveres med 10x 25mm Necromunda Round baser. Regler for brug af disse modeller i Necromunda spil kan findes i House of Faith supplementet.

259,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,138
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: