Cargo-8 Ridgehauler Trailer

Model/varenr.: GW301-03

The Guild of Coin styrer Necromunda's veje. De transporterer materiale mellem Hives, og for en høj pris smugler de endda våben og mennesker. At krydse de tørre, voldelige og bestrålede askeøder er en risikabel affære, så lauget anvender konvojer af Cargo-8 Rideghaulers. Disse enorme køretøjer er perfekte til at krydse klitterne takket være deres massive hjul og robuste motorer, og de trækker trailere med pansrede containere og transportvogne gennem den store ækvatoriske ødemark, men deres sande tiltrækningskraft kommer fra deres modulopbygning - det kræver ikke meget arbejde at udstyre et køretøj med nok våben til at gøre det til en mobil fæstning, der er klar til at modstå bandernes bagholdsangreb.

Med dette plastsæt kan du bygge en Ridgehauler-trailer til brug med en Cargo-8 Ridgehauler. Du kan konstruere denne trailer med seks eller otte hjul, og Ridgehauler-trailerens modulære monteringsmuligheder giver dig mulighed for at bruge den med et fladt lad, der kan transportere bandekrigere og fragtvarer, eller med en Munitorum-pansret container, som kan udstyres med op til to monterede stormbolters. Ridgehauler-traileren kan også udstyres med en justerbar bagkobling, så du kan koble yderligere trailere på dit landtog - hver Cargo-8 Ridgehauler kan trække op til fire trailere.

Sættet indeholder en række ekstra komponenter til brug med dens flade lastrum:

  • 2x store kasser
  • 2x små kasser
  • 3x tønder

Dette sæt består af 203 plastkomponenter og leveres med et Cargo-8 Ridgehauler Transfer Sheet med en række køretøjsdekorationer og bandelogoer. Denne miniature leveres umalet og kræver samling. Bemærk, at nogle komponenter er beregnet til at blive samlet uden lim.

Regler for brug af dette køretøj og eventuelle tilknyttede Ridgehauler Trailers kan findes i Necromunda: Book of the Outlands.

349,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,453 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: