GATE PicoAAB

Model/varenr.: PicoAAB

PicoAAB er det mindste 3. generations mosfet med Active Brake. Det kan arbejde med 14,8 V Li-Poly-batterier. Mosfetet kan installeres i alle AEG. Det kan arbejde med selv de stærkeste hardball riffler.

Installationen er meget let og det går ikke ud over batteri pladsen i våbnet 

MOSFET:

Ønsker du at opnå en højere skud kadance og hurtigere trigger-respons? Planlægger du en opgradering af din rifle? I dette tilfælde har du brug for et MOSFET.
Den målretter energien fra batteriet direkte til motoren ved at omgå den mekaniske trigger kontakt. Som et resultat får du fuld power fra dit batteri uden at kontaktsættet brænder af. 

AKTIV BREMSE:

Vil du øge gearkassens levetid? Har din rifle så stor kadance at du ikke er i stand til at skyde et enkelt skud? Den aktive bremse sorterer tingene ud. I SEMI-tilstand giver bremsen ikke mulighed for at komprimere et stempel efter et skud. Stempelet stopper i forreste position hvilket eliminerer unødvendige belastninger, dette øger gearkassens og dens deles levetid. Det er vigtigt, især med en opgraderet hardball riffel. Efter at have frigivet aftrækkeren stopper riflen straks med at skyde. Så du får mere realisme og desuden spilder du ikke din dyrebare ammunition.

ELEKTRONISK SIKRING:

Vi ved, hvor vigtig pålidelighed er på slagmarken. Derfor har enheden termisk beskyttelse. Med en tidsforsinkelses sikring sørger den for din airsoft riffel er beskyttet optimalt.

DEBOUNCING:

Dette giver fuld kompatibilitet med mikro kontakter. Det sikrer fuld modstand mod kontaktudgivelse (vibration). Du får en større ROF, en hurtigere trigger-respons, og din MOSFET er mindre tilbøjelig til overophedning.

3RD GENERATION MOSFET:

Fremkomsten af moderne transistorer og mikrokontrol enheder har gjort det muligt for os at skabe den mindste og mest pålidelige AEG-controller på markedet.

SPECS:

Enkelt signaltråd til triggerkontakter
Dobbelt signalkabel til triggerkontakter
Han terminal [2,8x0,8mm] med rødt krympeflex (til batteripositiv ledning)
Han terminal [2,8x0,5mm] med sort krympeflex (til motor negativt ledning)
Han terminal [2,8x0,5mm] med rødt krympeflex (til motorpositiv ledning)
Hun terminal [2,8x0,5mm] med sort tyndt krympeflex (til batteri negativ ledning)

 

Kommer med 12 måneders garanti fra GATE Electronics.

269,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,04 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: