Dye i5 Patriot

Model/varenr.: 40159601

Hvorfor giver paintball masken DYE i5 Patriot i Rød Blå Grå mere beskyttelse og dynamik?
Den pålidelige beskyttelse af beskyttelses tøj , øjne og ansigt i paintball har meget at gøre med high-tech. Paintball Mask DYE i5 Patriot i Rød Blå Grå er et eksempel på et avanceret maskesystem med GSR Pro-Strap til mere komfort og e.VOKE kommunikationssystem til trådløs kommunikation. Funktionerne går ud over funktionalitet og komfort. Styrken i Paintball Mask DYE i5 Patriot i Rød Blå Grå er den ekstra dynamik, beskyttelse og komfort, forbedret sikkerhed, bedre hørelse og effektiv luftcirkulation. Desuden er den lette vægt trendy i design.

Hvorfor er funktionalitet og sikkerhed så vigtig?
Paintball Mask DYE i5 Patriot i Rød Blå Grå giver et ekstra stort synsfelt, så du har altid det perfekte overblik på feltet. Den patenterede teknologi Multi Directional Venting sikrer forbedret ventilation. Varme og fugt kan undslippe bedre, hvilket også letter kommunikationen med de andre spillere. I5 ørepuderne beskytter ørerne og sikrer en klar lyd. Under konstruktionen sørgede vi for at gøre paintball masken DYE i5 Patriot i Rød Blå Grå meget let ved sprøjtestøbning og for at sikre en anatomisk perfekt pasform. Dette hjælpes også med det ekstra-bløde skum. Skum og briller kan udskiftes om få sekunder uden værktøj eller hjælpemidler.

Derfor overbeviser DYE-Paintball!
DYE står for kvalitet og udstyr af høj kvalitet til paintball. Som markedsleder har DYE anerkendt de særlige behov og krav, som paintball-atleter forventer. Paintball Mask DYE i5 Patriot i Rød Blå Grå har vedtaget og optimeret mange funktioner i i4 modeller. Så du kan være sikker på at altid være et skridt foran spillet med større komfort, større synsfelt og solide materialer.

1.399,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,811
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: