Dye I5 maske Onyx Sort/Guld

Model/varenr.: 40150101

Hvis du tror, ​​at ekstravagance og paintball ikke kan kombineres, er du forkert. Paintball masken DYE i5 Onyx Black Gold skaber et hidtil uset design på spilplanen med en meget speciel og unik farvekombination. Det bedste er, at du ikke kan købe nogen maske her, men den populære DYE i5 Onyx Black Gold fra den unikke i5-serie . Så hvis du vil kombinere nyskabende teknologi med ekstraordinære udseende, så er du på det rigtige sted med paintball masken DYE i5 Onyx Black Gold af DYE Paintball.

Hvorfor er udseendet af paintball masken DYE i5 Onyx Black Gold så ekstraordinært?
Spørgsmålet om udseendet er naturligvis berettiget, fordi i spillet er det vigtigt at handle i overensstemmelse genkendelige. Så både gyldne nuancer og sorte er intet, der ikke eksisterede før i paintballområdet. Den overvejende sort farve med strategisk placerede guld accenter, er imidlertid ny i denne form for spillere som dig, der er på udkig efter minimalistisk og elegant design, der gør et godt tilbud. Denne farve er så parret med valg i brillerne , så du kan endda udvide din egen smag her.

Hvad skelner de tekniske egenskaber ved paintball masken DYE i5 Onyx Black Gold?
For de fleste paintball masker refererer tekniske egenskaber kun til aspekter som materialegenskaber og udførelse. Mens disse egenskaber ved de paintball maske DYE i5 Onyx Black Gold, der allerede er standarder, betyder det ikke stoppe her på for længe siden. Hvis du køber et højteknologisk produkt med paintball maske DYE i5 Onyx Sort Guld. Skriget Multi-Directional Udluftning giver dig forbedret og unikke vejrtrækning fordele, Lyd Catch beskriver fremragende fantastisk lyd på trods af stor beskyttende og Heads Up POV indehaveren kan parre med andre højteknologiske produkter i form af action-kameraer - blot et par af de mange At navngive udstyrsfunktioner. Den store højdepunkt i de mange tekniske egenskaber er imidlertid e: VOKE-systemet, som du kan forbinde din nye maske med. Dette giver dig mulighed for at oprette forbindelse til M2 markører og sikre direkte kommunikation med din markør under spillet.

Derfor er DYE Paintball det rigtige valg
Hvis du vælger paintball masken DYE i5 Onyx Black Gold, gør du det rigtige valg. Hos DYE Paintball ser vi alt muligt ud i udviklingen af ​​vores højteknologiske produkter, så du kan komme ind i feltet med en klar samvittighed. Overbevis dig selv!

1.349,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: