Dye i5 Lava

Model/varenr.: 40152501

Hvilke funktioner tilbyder paintball masken i5 Lava?
Når du vælger en perfekt maske som Paintball Mask i5 Lava i trendy farver, bør du være opmærksom på vigtige funktioner. Dette gælder for ørebeskyttelse, brillerne og slidstyrken. Banebrydende funktioner som GSR Pro-Strap og e.VOKE, men også ridsefaste linser med anti-fogbelægning karakteriserer DYE-produkterne. Når det kommer til komfort, er det bedste den optimale luftcirkulation og den bløde, flerlags skumpolstring. I øvrigt kan du ændre dem med blot nogle få enkle trin.

De robuste briller tilbyder et stort synsfelt, og sørg for, at du frit udsyn og dermed har alt i betragtning. E.VOKE sikrer en enkel plug and play kit til trådløs kommunikation og en forbindelse mellem maske og markører. Takket GSR Pro Strap paintball maske i5 Lava overbevisende med hensyn til design, sikkerhed og behagelig pasform. En knop giver paintball maske i5 Lava ultimativ komfort og bedst mulig sikkerhed gennem perfekt pasform uden at glide.

Hvad skal du vide om Paintball Mask i5 Lava ...
Paintball masken i5 Lava er ultralet konstrueret og fremstillet ved sprøjtestøbning. Dette garanterer anatomisk den perfekte pasform. Hvis det er nødvendigt, kan du udskifte brillerne uden værktøj. Masken har fastholdelsesklemmer på siden for hurtig og effektiv udveksling, selv under spillet.

DYE Paintball - Succes kender et navn!
DYE's ledere anerkendte potentialet for paintball tidligt og omfavnede sporten og det nødvendige udstyr. Udviklingen af ​​solide og pålidelige masksystemer omfatter materialer af høj kvalitet og nyskabende øjen- og ansigtsbeskyttelsesteknologi. Virksomhedens grundlægger Dave Dehaan kendte de svage punkter i eksisterende udstyr og i første omgang udviklede produkter til vintersport og hjalp tilskuerne ikke kun med mere sikkerhed, men også til bedre præstationer. Så skridtet til paintball var ikke langt. Og i dag? DYE er en af ​​markedsledere i paintball masksystemer og tilbyder også den perfekte paintball maske til dig. For spørgsmål, bare spørg!

1.399,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,815 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: