The Hood Scenario Pack

Model/varenr.: FMC24EN

Lige siden han som barn var vidne til en kamp mellem Electro og Daredevil, har livet som superskurk været tiltrækkende for Parker Robbins. Senere, da han stjal penge for at betale for sin mors lægebehandling, efterlod et tilfældigt møde med en dæmon Robbins med et par støvler, der lod ham gå i luften, og en lige så mystisk rød kappe. Som Hood er Robbins og hans spirende kriminelle imperium nu hurtigt ved at blive en frygtindgydende trussel mod New York Citys befolkning.

Denne scenariepakke med 78 kort introducerer et nyt scenarie til Marvel Champions, der viser Hood og hans berygtede organisation af superskurke. Der medfølger også hele ni modulopbyggede sæt af møder, som kan blandes med ethvert scenarie - inklusive Hood-scenariet - for at tilføje flere tilpasningsmuligheder til din Marvel Champions-oplevelse. Er du klar til at nedlægge et farligt kriminelt imperium?

Ikke et selvstændigt produkt. The Marvel Champions: The Card Game grundspil er påkrævet for at spille denne udvidelse.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

159,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,16
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: