The Galaxy's Most Wanted

Model/varenr.: FMC16EN

Ikke alle skurke er tilfredse med at holde deres planer på en enkelt sølle planet - nogle har meget mere kosmiske ambitioner og frigør deres ondskab mod de utallige verdener i galaksen. Hvis du er klar til at efterlade Jorden, er det tid til at fylde the Milano op, hugge dén der fyrs robotarm og suse ud mod stjernerne!

Team up med Guardians of the Galaxy, og tag dine spil Marvel Champions til den galaktiske scene. Inden i Galaxy's Most Wanted finder du en helt ny kampagne med fem forskellige scenarier, der sætter dig mod Drang of the Brotherhood of Badoon, the Collector (som er i to separate scenarier), Nebula og Ronan the Accuser. Du kan spille hvert af disse scenarier individuelt eller samle dem i en episk kampagne, og med syv modulære sæt er der masser af muligheder for at blande dine andre scenarier. Hvad mere er, denne kampagneudvidelse introducerer også de første Guardians of the Galaxy-helte til spillet med fuldt forud byggede og klar-til-at-spille heltedæk til Groot og Rocket Racoon.

Ikke en enkeltstående udvidelse. Marvel Champions: The Card Game Core Set kræves for at spille.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 6 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

259,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,7
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: