SP//dr Hero Pack

Model/varenr.: FMC31EN

Efter sin fars mystiske død blev Peni Parker den nye pilot af SP///dr-dragten. Sammen med sin arachnide co-pilot, som hun er psykogenetisk forbundet med, forsvarer SP//dr New York Citys borgere mod store og små angreb og rejser nogle gange endda på tværs af multiverset for at hjælpe andre Spider-helte med at redde selve virkeligheden. Nu svinger SP//dr sig ind i spillernes Marvel Champions: The Card Game! SP///dr er en højteknologisk helt med et unikt ressourcesystem, der giver hende mulighed for at bruge sin dragts interfaceopgraderinger på utallige måder. Med denne heltepakke finder spillerne SP///dr, hendes sytten signaturkort og et komplet sortiment af Protection Cards, der inviterer spillerne til at stoppe skurkenes angreb. Denne pakke indeholder også et modulært bonussæt til modulære møder med den berygtede Iron Spider's Sinister Six!

For spillere, der er ivrige efter at udfordre skurkene i Multiverset, kan de komme i gang med SP///dr Hero Pack! Denne udvidelse kommer med et 40-korts pre-built deck, hvilket giver spilleren mulighed for at komme i gang med at spille lige ud af æsken.

Ikke et selvstændigt produkt. Et eksemplar af Marvel Champions: The Card Game-kernesættet er påkrævet for at spille.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

 

129,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,125 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: