Pusgoyle Blightlords

Model/varenr.: GW83-48

Putrid Blightkings, der lykkes i at inficere 77 fjender med en flot forbandelse i henhold til Maggots Feast, belønnes ved at blive Pusgoyle Blightlords. Symbiotisk forbundet til den Rot Fly, som han modtager, går Blightlord sjældent, hvis han forlader sin sadel. Mellem de magtfulde slag af Blightlords selv og de lashing lemmer og biting maws af deres mounts, et band af Pusgoyle Blightlords kan knuse en fjendes kamp linje i et enkelt angreb. Som et sår, der giver en dødelig infektion, rive de op med et hul for resten af ​​Rotbringers at strømme ind og ødelægge fjenden fra indersiden af.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle 2 Pusgoyle Blightlords. Hver er monteret på en enorm Rot Fly, et revoltende insekt med 4 sprøde vinger, der drypper og dryser foul fluids på slagmarken, når de drømmer gennem himlen. Disse fluer er oppustet og spindly på samme tid, med mange beige øjne og forfærdelige fangs. Blightlords selv er særligt dystre - 1 har en tandemma i sin udstrakte mave, den anden en serie blodårer, tentacles og Nurgle ikoner. Begge modeller har store poler fastgjort til ryggen - du har mulighed for at modellere dem med enten et klud banner, et metal ikon af Nurgle eller (og det er virkelig noget) en impaled rotting cadaver med et udtryk for ren smerte. De bruger massive rystede våben, med valg af dybder eller trident, og kommer med valg af overdækkede eller bare hoved, lige så grisende i detaljer. 3 Nurglings ledsage dem - 1 med en censer, 1 kører en lille drone og 1 tygger glædeligt på egne tarmer ...

Pusgoyle Blightlords kommer som 76 komponenter, og leveres med 2 Citadel 60mm Round baser. Dette kit kan eventuelt bruges til at samle en Lord of Afflictions.

360,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: