Vanari Bladelords

Model/varenr.: GW87-23

Både soldater og lærde, Vanari Bladelords er en vandrende selvmodsigelse til Lumineth filosofier. Selvom de kommer fra de tyrioniske nationer og dedikerer sig til mestring af kamp i alle dens former, hører de hjem i byer i Teclianske byer og bruger lige så meget tid på at studere kampteorien. Til gengæld for den viden, der er opnået fra de mest lærte af Scinari-alverne, fungerer Bladelords som deres værger på slagmarken og angriber med hvirvlende slag gennem enhver, der vil true mystics og magikere blandt deres folk.

Bevæbnet med Sunmetal Greatsword, præsenterer de talentfulde Bladelords en hvirvlende storm af klinger til alle tåbelige nok til at angribe disse mestre af krig. Du kan vælge mellem to kampstile, alt efter hvem du kæmper mod, fra enkelte tunge slag, der rammer med perfekt nøjagtighed til en blændende hvirvelvind af stål, der straffer horder af tæt pakket infanteri. Bannerne på deres ryg, givet til dem af Scinari og vævet af magisk tråd, beskytter dem mod fjendtlige trylleformularer for bedre at beskytte deres angreb.

Sættet består af 48 plastkomponenter, som du kan samle 5 Vanari Bladelords med, med mulighed for at samle en som en mandlig eller kvindelig Seneschal bevæbnet med en Sunmetal Greatblade eller Sunmetal Dual Blades. Disse modeller leveres med 5x Citadel 32mm runde baser.

339,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,118
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: