Battleforce: Vanari Shining Host

Model/varenr.: GW87-63

Lumineth Realm Lords, der er yndefulde af sind såvel som af krop, er indbegrebet af alt, hvad der er aelven. Deres tale er smuk og deres beherskelse af arkane ting er suveræn, for the Ten Paradises of Hysh har velsignet dem med et umådeligt intellekt. Lumineth anser sig selv for at være de mest avancerede af alle levende væsener, og de ville med glæde hellige hele deres eksistens til at fremme deres egne ekspertiseområder. Men siden katastroferne i the Age of Chaos har de erkendt behovet for at gribe til våben for at forsvare de dødelige riger, så kosmos ikke bliver splittet ad af de mørke guder.

Vanari Shining Hosts er Lumineths stålklinge, deres beslutsomhed er urokkelig, og deres færdigheder i kamp er skærpet til det yderste. De slår til med en overnaturlig elegance, der passer til Hyshs aelvenmestre. Med sværd og magi i perfekt symmetri er Realm-Lords kampkraft uden sidestykke i alle rigerne, og du kan få kontrol over den med denne Battleforce-æske, der indeholder en komplet Vanari Shining Host.

Ødelæg dine fjender med den uovertrufne præcision fra en Starshard Ballista, beskyttet af en uigennemtrængelig skjoldmur af Auralan Wardens, mens en Vanari Bannerblade varsler ankomsten af de suverænt dygtige Vanari Bladelords. I mellemtiden kan en Vanari Lord Regent lede et kavaleri af Vanari Dawnriders i kamp, så du får en hær i en kasse, der kan kæmpe på alle fronter samtidig.

Dette sæt indeholder følgende plastiksæt:

  • 1x Vanari Lord Regent (kan alternativt samles som Lyrior Uthralle, Warden of Ymetrica)
  • 1x Vanari Starshard Ballista
  • 1x Vanari Bannerblade
  • 5x Vanari Bladelords
  • 5x Vanari Dawnriders
  • 10x Vanari Auralan Wardens

Ovenstående enheder leveres med 1x 80 mm rund base, 5x 75x45,1 mm oval base og 60x 25 mm rund base. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

1.219,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,81 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: