The Fortress of Nurn - Adventure Pack

Model/varenr.: FMEC83

Din modige gruppe af helte træder ind i Mordors hjerte, og der er fare overalt. I har for nylig reddet fanger fra slavefelterne, der omgiver fæstningen, og nu venter I i ly af mørket på signalet til at angribe byen og befri fangerne. Du er sikker på, at Thane Ulchor også befinder sig i dette citadel, og kulminationen på din søgen, der begyndte for så længe siden, er måske endelig inden for rækkevidde.

Mens Mordor-cyklussen Vengeance of Mordor stiger til sin ultimative konfrontation med The Fortress of Nurn, skal du belejre et slot i denne udvidelses helt nye scenarie. Den kamp, der ligger foran dig, er mægtig, men heldigvis for dig ankommer nye venner og allierede til at hjælpe dig undervejs. Denne pakke indeholder en ny Spirit-version af Aragorn plus nye spillerkort til hver sfære samt en neutral vedhæftning og en kontrakt, der sprænger antallet af decks, du kan skabe til ethvert scenarie, i luften.

Dette er ikke et selvstændigt produkt. Et eksemplar af The Lord of the Rings: The Card Game Core Set og A Shadow in the East deluxe-udvidelsen er påkrævet for at spille.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

119,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,134 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: