Thorin Oakenshield™ & Company

Model/varenr.: GW30-42

Thorin Oakenshield er en dværg af ædle fødsler, kongens søn og arving til skatte af Erebor. Hvis han skal føre sine slægtninge sikkert til Det Enlige Bjerg og genvinde det uberegnelige rigdom, der ligger der, vil han have brug for hver gram af hans betydelige lidenskab og evne til at sejre.

Thorin's Company er en bemærkelsesværdig detaljeret samling af dværge - Thorin Oakenshield, Balin Dværgen, Dori Dværgen, Overne Dværgen, Glover Dværgen, Dværgen Nori, Dwarfens Dyr, Kili Dværgen, Fili Dværgen, Dwalin Dværgen, Bombur Dværgen, Bofur Dværgen og Bifur Dværgen. Hver model bærer et unikt stykke våben - Thorin Oakenshield brandishes et sværd, mens den rotte Bombur the Dwarf, en skål og kødspaltning vil gøre jobbet pænt.

Bilbo Baggins er en miniature af udsøgt detaljer, og han kommer med to variantarme - med en han griper Sting og med den anden variant holder han sit walking personale. Den pragtfulde Gandalf Grå er stillet fremad, læner sig på hans personale og bærer en lang kappe, et tørklæde og sværd - og ikke at forglemme sin ikoniske spidsendehat.

Dette kit leveres i 28 plastkomponenter og indeholder 15 25 mm runde baser.

291,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: