Marauder - 83cm, Stål/blodigt, semi 83cm

Model/varenr.: 111882

Marauder - 83cm, Stål/blodigt, semi 83cm.

Palnatoke rollespils våben er lavet af en virkelig god kvalitet.

Palnatoke er en dansk rollespilsvirksomhed, hvor produkter bliver skabt i Danmark med bagrund i passionen for Live rollespil. I produktionen lægges der stor vægt på kvalitets kontrol.
I udviklingen af produkter fokuseres der altid på sikkerhed og kvalitet. Med både historiske og fantasy inspirerede våben, finder du med garanti et nyt og spændende våben til din samling.

Kvalitet:
Latex og skum våben fra Palnatoke er kendetegnet ved:

•Slidstærkt yderste lag lak
•Slidstærk latex
•Rund glasfiberkerne
•Stærk spidsarmering
•Lukket skum, som ikke flænger
•Stærkeste skum på markedet

Variationer: Palnatokes produkter er håndlavede og håndmalede, derfor kan
der forekomme variationer på modellerne samt farverne.

Vedligeholdelse: Når du har et latex våben, skal du smøre det med silikone med jævne mellemrum, så latexen bliver ved med at være smidig og dermed holder meget længere. Silikonen beskytter mod udtørring, sol og fugt. Spray Silikonen direkte på latexvåbnets overflade og sørg for at smøre hele våbnet godt ind. Du kan ikke bruge for meget silikone. Undlad, for så vidt muligt, at smøre håndtaget, eller andre ikke latex materialer f. eks. læder.

Bemærk: Hvis et latex våben ikke er vedligeholdt med syrefri silikone, bortfalder reklamationsretten for produktet. Klassiske metal farvede latexvåben fra Palnatoke bliver leveret i 3 uvilkårlige farver, guld, sølv og bronze. Hvis du ønsker at bestille en speciel farve bedes du skrive dette i kommentar feltet når du bestiller, ellers vil vi sende dig et vilkårligt farvevalg af våbenet, eller den farve som vi måtte have på lager.

599,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: