Gunzone har det bedste udvalg af rollespilsvåben til de bedste priser.
Vi har et godt stort udvalg af rollespilsvåben. Hvad en rollespiller har brug for varierer meget fra rollespil til rollespil. Der er elver sværd, ridder sværd, ork sværd og mange flere rollespilsvåben, så du lettere kan vælge hvilket rollespilsvåben du har brug til din specifikke rollespils karakter.

Du kommer langt med et rollespilssværd i den ene hånd og et latex skjold i den anden, evt. overvej også et kastevåben eller en rollespils bue og pil, til at skyde din modstander på afstand. Der er mange varianter af live rollespils våben, og alt efter hvilket rollespils våben du vælger  i en rollespilskamp, så kan det være meget forskelligt hvor godt du udnytter det. Hvis du f.eks vælger ”tungt” rollespils udstyr til nærkamp i form af lange rollespilssværd, eller et rollespilsslagvåben, store rollespilsskjolde eller bare en mindre rollespilsdolk til et hurtigt bagangreb som tyv/rouge så er mulighederne mange.

Gunzone har i mange år vejledt og solgt rollespilsvåben til skoler, institutioner og SFO’er. Husk altid at vedligeholde dit rollespilsvåben. Giv dit rollespilsvåben vores syrefri silikone efter en rollespils dag.