Freedom!

Model/varenr.: 50857

Freedom! er et belejringsspil, en test af vilje, udholdenhed og taktik mellem de belejrede frihedskæmpere og de belejrende imperiale kræfter, der er kommet for at knuse oprøret. Kampen foregår under belejringen af ​​en græsk hellig by (Messolonghi), som blev belejret af de osmaniske styrker under den græske uafhængighedskrig.

Kampen finder sted på to kort: et viser den faktiske by og de kræfter, der er involveret i belejringen, og et med de omkringliggende områder, som fremhæver den støtte, hver af dem yder til spillerne.

Spillet er et asymmetrisk spil. Målet for de invaderende styrker er at at komme ind i byen inden slutningen af ​​spillet eller tvinge borgerne til at opgive deres kamp ved at sænke deres moral til nul. Forsvarernes mål er på den anden side, at modstå belejringen og beskytte byen længe nok til, at de indtrængende bliver nødt til at opgive deres forsøg, enten ved at beslutte at forlade kampen eller ved at have deres moral faldet til nul. Spillerens handlinger drives af kort, som fremhæver faktiske begivenheder og personligheder på den tid, mens kampen er terningestyret for at give mulighed for et hurtigt og spændende gameplay.

 

Spillere: 2

Alder: 12+

Tid: 90-120

Sprog: Engelsk

499,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: